Gezelschap voor ouderen

Respijtzorg (mantelzorgondersteuning)

Heeft u de zorg voor uw partner? Dan ligt overbelasting op de loer. Gaat het écht even niet meer? Dan is respijtzorg misschien fijn voor u. Uw partner verblijft dan tijdelijk bij ons. Andersom kan ook: u verblijft bij ons en wij nemen de thuiszorg van uw partner over. Ons advies: wacht niet te lang.

Lees meer

Logeerhuis

Gaat het thuis echt even niet meer? En heeft u behoefte aan de rust van een andere omgeving? Even een time-out? Dan kunt u misschien terecht in het logeerhuis van GrandCare in Nijmegen. Fijn om te weten: u hoeft niet uit Nijmegen om hier terecht te kunnen. Bel en u kunt bij ons terecht. Geen wachtlijst.

Lees meer
Thuisbegeleiding

Ambulante thuisbegeleiding

Soms loopt het thuis niet zoals u graag wilt. Of vinden andere dat begeleiding noodzakelijk is. Bijvoorbeeld omdat problemen zich opstapelen en u het overzicht dreigt kwijt te raken, het onderhouden van contacten lastig is, of omdat u problemen heeft met uw omgeving. 

Lees meer

Ambulante gezinsondersteuning

Het gezinsleven kan mooi zijn. Maar soms ook veeleisend of zelfs problematisch. GrandCare biedt al ruim twaalf jaar voor gezinsondersteuning. Het gaat om praktische gezins- en opvoedondersteuning.

Lees meer