Gezelschap voor ouderen

Respijtzorg (mantelzorgondersteuning)

Heeft u de zorg voor uw partner? Dan ligt overbelasting op de loer. Gaat het ├ęcht even niet meer? Dan is respijtzorg misschien fijn voor u. Uw partner verblijft dan tijdelijk bij ons. Andersom kan ook: u verblijft bij ons en wij nemen de thuiszorg van uw partner over. Ons advies: wacht niet te lang.

Lees meer

Logeerhuis

Gaat het thuis echt even niet meer? En heeft u behoefte aan de rust van een andere omgeving? Even een time-out? Dan kunt u misschien terecht in het logeerhuis van GrandCare in Nijmegen. Fijn om te weten: u hoeft niet uit Nijmegen om hier terecht te kunnen. Bel en u kunt bij ons terecht. Geen wachtlijst.

Lees meer
Thuisbegeleiding

Ambulante thuisbegeleiding

Soms loopt het thuis niet zoals u graag wilt. Bijvoorbeeld omdat problemen zich opstapelen en u het overzicht dreigt kwijt te raken, het onderhouden van contacten lastig is, of omdat u problemen heeft met het huishouden. Heeft u een gezin? Dan is opvoedondersteuning misschien iets waar u behoefte aan heeft.

Lees meer

Gezinsondersteuning

Het gezinsleven kan mooi zijn. Maar soms ook veeleisend of zelfs problematisch. Bijvoorbeeld vanwege ziekte of overlijden en problemen met uw kind. Of het onvermogen bij uzelf om uw gezin goed en prettig draaiende te houden. Dan kunt u bij GrandCare terecht voor gezinsondersteuning. Het gaat om praktische gezins- en opvoedondersteuning.

Lees meer
Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke hulp (Wmo)

Kunt u het huishouden niet meer goed zelf doen? En kunt u geen beroep doen op vrienden, familie of buren? Dan komt u misschien in aanmerking voor huishoudelijke hulp via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of een beperking. GrandCare biedt huishoudelijke hulp in Heumen, Mook-Middelaar en Beuningen.

Lees meer
Gezelschap voor ouderen

Ondersteuning & gezelschap

Kunt u wel eens wat extra gezelschap gebruiken? Of wilt u graag zelfstandig blijven, maar heeft u daar wat ondersteuning bij nodig? Dan kunt u bij GrandCare terecht voor Ondersteuning & Gezelschap. Samen doen we leuke, gezellige en waardevolle dingen.

Lees meer